Scroll

Vinterferie

Har I brug for at slappe helt af og få nogle gode oplevelser, så tag på Munkebjerg Hotel i vinterferien. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser med udsigt til Vejle Fjord og har en meget flot indretning. Hotellet har tre restauranter og et meget dygtigt kokketeam. Vi kan tilbyde et hyggeligt ophold, hvor der kan slappes af på hotellet fx i spaen eller i skoven, hvor I kan tage på forskellige gåture og efterfølgende få noget varmt at drikke i vores lobbybar, hvor pejsen er tændt. Der er gratis internet og parkering. 

Læs mere

Elevaften og hjerternes fest

Vi har stillet vores 10 dygtige kokkeelever og 6 fantastiske tjenerelever en udfordring- de overtager køkkenet og Panorama Restauranten lørdag den 13. februar kl. 18.00 til Munkebjerg Hotels allerførste elevaften. Al overskuddet går til hjerteforeningen. Eleverne har fået fri tøjler til at give vores gæster en hyggelig aften med dejlig mad og smagfulde vine. Glæd dig til at opleve, hvad Daniel, Chris. Martin, Patrick, Jasmin, Michael, Susanne, Simon, Mathias, Emil, Özkan, Adam, Jacob, Mathias og Tommy har fundet på til denne aften. 

Læs mere

Valentin på Munkebjerg Hotel

Tag på et romantisk ophold på årets store kærlighedsdag. Opholdet er til jer, der ønsker en romantisk overnatning med alenetid og masser af romantik. Kom og bliv forkælet med lækker mad lavet af vores dygtige kokke. Slap af og nyd hinandens selskab i vores Fit & Relax-område og på jeres dejlige værelse.

Læs mere

Konferencecenter

Munkebjerg Hotel er et 5-stjernet møde, kursus- og konferencecenter med en kapacitet fra 2 til 700 deltagere. Det ligger i Munkebjergskoven og har en unik udsigt over Vejle Fjord. Den smukke beliggenhed og de mange faciliteter gør det til et ideelt konferencecenter hele året rundt.

Se konferencecenter oversigt her

3D oversigt

Se 3D oversigt over Munkebjerg Hotel. Hos os kan du få hjælp til at planlægge det hele. Vi har stor erfaring med at afholde konferencer og kan skræddersy et program, der passer til jer og med fokus på helheden og de små detaljer. 

Se planoversigten

Absolut det foretrukne konferencehotel

Efter at have afholdt vores årlige 2-dages Repræsentantskabsmøde på Munkebjerg Hotel i april 2015 er der ingen tvivl om, at dette er vores foretrukne sted! Omgivelserne her er fantastiske inde som ude, værelserne er super lækre, køkkenet fantastisk, og vigtigst af alt er personalet, der med smil på læben og utrolig forståelse tager hånd om alle de udfordringer, man kan støde på under en 2-dages konference med ca. 90 deltagere. 

 

Mange venlige hilsner
Hjerneskadeforeningens Landskontor

Læs mere

Ophold på Munkebjerg Hotel

Nyd et dejligt ophold på Munkebjerg Hotel. Vi tilbyder forskellige ophold med oplevelser for enhver smag. Fokus kan være på afslapning, wellness, fysiske aktiviteter, naturoplevelser, spil, leg, casino, gastronomi og/eller romantik. Vælg f.eks. et weekendophold inkl. 4-retters menu og stor morgenbuffet. 

Se opholds oversigt her

VÆRELSER PÅ MUNKEBJERG HOTEL

Munkebjerg Hotel har i alt 316 sengepladser fordelt på i alt 158 værelser, heraf 5 suiter, 137 dobbeltværelser og 16 enkeltværelser. Alle er ikke-ryger værelser med bad, toilet og TV. Ophold inkluderer trådløst internet (hot spot). Flere af hotelværelserne har balkon/altan, og enkelte har udsigt til Vejle Fjord.

Se værelses oversigt her

RESTAURANTER PÅ MUNKEBJERG HOTEL

På Munkebjerg Hotel kan du få mange forskellige madoplevelser - prøv en herlig frokost i Frokostrestauranten, moderne bistro-retter eller nye klassikere i Panorama Restauranten, gourmetmad i vores ambitiøse gourmet restaurant, Tree Top Restauranten eller en mør bøf i Jackpot Restauranten.

Se restaurant oversigt her

Menuer

Munkebjerg Hotel er et af de få danske hoteller, der har eget bageri, konditori, slagteri, charcuteri, røgeri og blomsterbinderi. ’Selvtilberedt er veltilberedt’ er filosofien i vores køkken. Den gode smag på de veldækkede borde, overlader vi ikke til andre end vores egen medarbejderstab. Vores medarbejdere ved alt om smag og sanseindtryk og søger at skabe unikke smagsoplevelser, som du sent vil glemme. Vi går efter den raffinerede smag, og at maden præsenterer sig flot.

Se menu oversigt her

FESTER PÅ MUNKEBJERG HOTEL

Munkebjerg Hotel har de perfekte rammer til at holde forskellige selskaber. Det kan f.eks være en familiefest, fødselsdag, konfirmation, bryllup eller den årlige firmafest. En god fest indbefatter god mad, den rigtige atmosfære og god tilrettelægning. Vi kan tilbyde det hele, og hjælper jer fra start til slut. 

Se fest oversigt her

Selskabsbrochure

Når du har noget at fejre, er Munkebjerg Hotel din oplagte partner. Vi hjælper dig gennem hele processen lige fra planlægning, forslag til menuer, dekorationer og eventuelt underholdning. Det eneste du faktisk skal gøre er, at invitere gæsterne – så sørger vi for resten!

Se selskabsbrochure

Om hotellet

Munkebjerg Hotel er et af Danmarks smukkeste beliggende hoteller med sin betagende udsigt over Vejle Fjord. Alle værelser er præget af gennemført komfort og eksklusivt design, og konference-faciliteterne er helt i top. 

Kontakt os her

VÆRELSER PÅ MUNKEBJERG HOTEL

Munkebjerg Hotel har i alt 316 sengepladser fordelt på i alt 158 værelser, heraf 5 suiter, 137 dobbeltværelser og 16 enkeltværelser. Alle er ikke-ryger værelser med bad, toilet og TV. Ophold inkluderer trådløst internet (hot spot). Flere af hotelværelserne har balkon/altan, og enkelte har udsigt til Vejle Fjord.

Se værelses oversigt her

I nærheden

Oplev Munkebjerg Hotels hyggelige natur omgivelser som ligger ud til Vejle Fjord. Tag på opdagelse i nærheden, i f.eks. LEGOLAND, Givskud, Økolariet som ligger mindre end 30 minutters kørsel fra hotellet. 

Se kort