Benyt dig af den smukke natur og de mange aktiviteter, som vi har her på hotellet

Som gæst på Munkebjerg Hotel har du mulighed for at benytte dig af den meget smukke natur lige uden for hotellet.
Der er et væld af udendørsaktiviteter for alle, både for børnefamilien, venner, par og forretningsforbindelser. Gå fx en tur i skoven ned til Vejle Fjord og tag trappen op til terrassen.

Krolf

Munkebjerg Hotel har en krolfbane med 12 huller, så du kan spille krolf med familie, venner, kæreste, ægtefælle, eller hvem du nu er
sammen med under dit ophold her på hotellet. Det er et hyggeligt og socialt spil, der kan spilles af næsten alle. Én times spil kr. 25,- pr. person. Udstyr udlånes i receptionen.

Blanding af kroket og golf
Krolf er en blanding af kroket og golf. Du spiller krolf med en kroketkølle. Buerne fra kroket udskifter du med huller i græsset, lige som når du spiller golf. Kuglen skal i hul med så få slag som muligt. Krolf er et forholdsvis nyt spil fra 1973. Det bliver mere og mere udbredt og populært, især blandt folk på +60 år. Det er et familiespil, hvor alle kan deltage. Dansk Krolf Union blev stiftet i 2004, og krolf blev i den forbindelse officielt organiseret.

Petanque

Som gæst på hotellet kan du spille petanque på vores petanquebane, der ligger i smukke naturomgivelser lige uden for hotellet. Det er en hyggelig sport, hvor alle kan være med. Et ideelt spil til hele familien. Kontakt receptionen for nærmere info.
Én times spil kr. 25,- pr. person. Udstyr udlånes i receptionen.

Vejledende petanqueregler
En petanquekamp spilles af to dystende hold. Hvert hold består af tre spillere med hver to kugler, eller to spillere med hver tre kugler. Man kan også spille én mod én. Det ene hold starter kampen med at kaste målkuglen (grisen) ud i en afstand af mellem 6 og 10 meter. Herefter skal hver spiller fra holdet forsøge at kaste en kugle så tæt på grisen som muligt. Derefter skal det andet hold kaste, indtil de har en kugle nærmest grisen.

Tennis

Munkebjerg Hotel har en flot, nyrenoveret udendørs tennisbane tæt op ad den smukke natur. Tennis hed oprindeligt lawn tennis, fordi man spillede på græs.
Men hos os, kan du som det eneste sted udenfor i Danmark, spille tennis på den samme belægning som ved US Open turneringen.
Har du lyst til at spille tennis, skal du bare henvende dig i receptionen.

Tennis er en af verdens mest udbredte sportsgrene. Den danske tennisspiller, Caroline Wozniacki, har i høj grad været med til at øge interessen for tennis herhjemme i Danmark. Det er imidlertid ofte svært at udøve sporten udendørs på grund af det danske klima.

Pris for hotellets gæster:
Én times spil koster 50,- inkl. leje af op til fire ketchere og bolde.
Udstyr udlånes i receptionen. Banen skal ikke bookes på forhånd.

Teambuilding

Munkebjerg Hotel afholder mange teambuildingarrangementer hvert år.
Teambuilding kan styrke relationerne mellem medarbejderne, øge tilliden og forbedre kommunikationen.
Et hold, der arbejder godt sammen, er ofte både gladere, mere produktivt og mere succesfuldt.

Via et teambuildingarrangement kan I skabe bedre samarbejdsvilkår og blive mere bevidste om det, der virker for jer som gruppe. Vil I have maksimal effekt ud af jeres tiltag, handler det derfor om at finde den rigtige lokation med de rigtige aktiviteter.
Munkebjerg Hotel tilbyder underholdende teambuildingaktiviteter, der udfordrer deltagernes intellekt, fysik og kommunikations- og samarbejdsevner, men vi sørger altid for at tilpasse dem individuelle ønsker og behov, så maksimal effekt opnås.

Kontakt os, og hør om de forskellige muligheder for teambuilding.