Benyt dig af den smukke natur

Som gæst på Munkebjerg Hotel har du mulighed for at benytte dig af den meget smukke natur lige uden for hotellet.
Der er et væld af udendørsaktiviteter for alle, både for børnefamilien, venner, par og forretningsforbindelser. Gå fx en tur i skoven ned til Vejle Fjord og tag trappen op til terrassen.

Aktiviteter i vejle

Hvis man overvejer hvilke aktiviteter Vejle har at beskæftige sig med, kan man ikke komme uden om Munkebjerg Hotel. Hotellet ligger placeret i den smukkeste natur, og der er et væld af udendørs aktiviteter for alle, både for børnefamilier, venner, par, kollegaer og forretningsforbindelser. Man kan gå direkte fra hotellet ned til Vejle Fjord igennem skoven og bagefter tage alle trapperne op til hotellets terrasse. Hotellet arrangerer forskellige teambuilding Vejle kurser, men der er også mange andre spændende sportsaktiviteter at udøve. Af aktiviteter Vejle kan nævnes: krolf, petanque, tennis, løbeture i skoven mm. Desuden råder Munkebjerg hotel og et Pool og Poollounge-område med både swimmingpool, wellness, spabade, dampbad, sauna og fitness. Der kan bestilles forskellige spabehandlinger med ansigts- og kropsmassage. Du kan få løsnet ømme muskler, så du oplever et større velvære.

Krolf

Munkebjerg Hotel har en krolfbane med 12 huller, så du kan spille krolf med familie, venner, kæreste, ægtefælle, eller hvem du nu er
sammen med under dit ophold her på hotellet. Det er et hyggeligt og socialt spil, der kan spilles af næsten alle.
Én times spil kr. 25,- pr. person. Udstyr udlånes i receptionen.

Blanding af kroket og golf
En anden af de aktiviteter Vejle kan byde på, er krolf. Krolf er en blanding af kroket og golf. Man spiller krolf med en kroketkølle. Buerne fra kroket er udskiftet med huller i græsset, ligesom når man spiller golf. Kuglen skal i hul med så få slag som muligt. Det at spille krolf er startet i 1973, og det bliver mere og mere udbredt og populært. Det er især personer på 60 år og opefter, der har taget spillet til sig, men det er også et sjovt familiespil, hvor alle kan deltage aktivt. Krolfbanen ved Munkebjerg Hotel har 12 huller. Tag et spil med familie, venner eller forretningsforbindelser, når I opholder jer på hotellet. Det er dejligt at være ude i naturen samtidig med, at man er fælles om et spil og har det sjovt.

Det er et familiespil, hvor alle kan deltage. Dansk Krolf Union blev stiftet i 2004, og krolf blev i den forbindelse officielt organiseret.

Petanque

En sjov og underholdende petanque turnering er også en af de aktiviteter Vejle og Munkebjerg Hotel kan tilbyde.

Som gæst på hotellet kan du spille petanque på vores petanquebane, der ligger i smukke naturomgivelser lige uden for hotellet. Det er en hyggelig sport, hvor alle kan være med. Et ideelt spil til hele familien. Kontakt receptionen for nærmere info.
Én times spil kr. 25,- pr. person. Udstyr udlånes i receptionen.

Vejledende petanqueregler
Når man skal spille en petanquekamp, skal man lave to hold, der skal dyste mod hinanden. Hvert hold består af tre spillere med hver to kugler, eller to spillere med hver tre kugler.
Man kan dog også spille én mod én. Det ene hold starter kampen med at kaste den lille målkugle (kaldet grisen) ud. Grisen skal helst kastes ud i en afstand mellem seks og ti meter. Herefter skal hver spiller fra holdet forsøge at kaste en kugle så tæt på grisen, som muligt. Derefter skal det andet hold kaste, indtil de har en kugle nærmest grisen.

Så mangler du aktiviteter Vejle har det hele. Kontakt os på Munkebjerg Hotel, og lad os hjælpe dig med at arrangere de bedste aktiviteter for firmaet, sportsklubben, en flok venner, en familietur eller andet. Det er sjovt at være aktive i fællesskab, og det giver nogle helt nye relationer til hinanden som mennesker.

 

Tennis

Munkebjerg Hotel har en flot, nyrenoveret udendørs tennisbane tæt op ad den smukke natur. Tennis hed oprindeligt lawn tennis, fordi man spillede på græs.
Men hos os, kan du som det eneste sted udenfor i Danmark, spille tennis på den samme belægning som ved US Open turneringen.
Tennis er en af de mest udbredte sportsgrene i verden. Og her hjemme har den danske tennisspiller, Caroline Wozniacki, i høj grad været med til at øge interessen for tennisspillet.
Det er imidlertid ofte svært at udøve sporten udendørs på grund af det danske klima. Men tennis er en rigtig god motionsform . . . uanset, om du er begynder eller øvet.

Har du lyst til at spille tennis, så er brug af banen gratis for hotellets gæster, mens udstyr kan lejes ved henvendelse i receptionen.

Én times leje af udstyr kr. 75,-.
Udstyr inkluderer 4 ketchere og bolde.
Banen skal ikke bookes på forhånd.

Teambuilding

Munkebjerg Hotel afholder mange teambuildingarrangementer hvert år.
Teambuilding kan styrke relationerne mellem medarbejderne, øge tilliden og forbedre kommunikationen.
Et hold, der arbejder godt sammen, er ofte både gladere, mere produktivt og mere succesfuldt.

Via et teambuildingarrangement kan I skabe bedre samarbejdsvilkår og blive mere bevidste om det, der virker for jer som gruppe. Vil I have maksimal effekt ud af jeres tiltag, handler det derfor om at finde den rigtige lokation med de rigtige aktiviteter.
Munkebjerg Hotel tilbyder underholdende teambuildingaktiviteter, der udfordrer deltagernes intellekt, fysik og kommunikations- og samarbejdsevner, men vi sørger altid for at tilpasse dem individuelle ønsker og behov, så maksimal effekt opnås.

Kontakt os, og hør om de forskellige muligheder for teambuilding.