Velkommen til vores wellnessområde

På Munkebjerg Hotel finder du et stort og indbydende Fit & Relax-område med wellness, swimmingpool, spabade, sauna og fitness.
Under et ophold på Munkebjerg Hotel kan du nyde godt af hotellets mange faciliteter. Besøger du hotellet i forbindelse med fx en konference, kan du, når du har tid tilovers, frit benytte en lang række faciliteter både indenfor og udenfor. Vores Fit & Relax-område har sauna, dampbad, to boblebade og swimmingpool.

Når du er gæst på hotellet, kan du frit benytte området i tidrummet kl. 06.00-22.00.

Her er der rig mulighed for selvforkælelse. Alle er velkommen - også børn i følge med en voksen. Børn under 3 år skal bruge badeble.

Rigtig god fornøjelse.

Selvforkælelse

Fit & Relax-afdelingen lægger op til både fitness og afslapning.
Har du behov for at holde formen og være aktiv, kan du vælge at brænde nogle kalorier af.
Har du derimod behov for afslapning eller afstresning efter en lang dag med kursus eller møder, kan du vælge det. Det er muligt at koble af og lade op igen i rolige omgivelser. Lad tankerne flyde eller sæt dem på stand by et stykke tid. Er du på besøg i løbet af vinterhalvåret, kan det være, du trænger til at blive varmet op igen.
Du kan vælge at tage et spabad og/eller benytte vores sauna.
Områdets lange åbningstid gør det nemt at finde et eller flere tidspunkter i løbet af dagen, hvor det passer at kigge forbi.

Vi tilbyder selvforkælelse for enhver smag i vores luksuriøse afdeling Munkebjerg Fit & Relax.
Du kan fx tage et spabad, dampbad, svømme en tur i swimmingpoolen eller benytte en af vores fitnessmaskiner.

Der er helt nye fitnessmaskiner med den nyeste teknologi med mulighed for tilgå internettet via styrepanelet på maskinerne.
I området finder du trainers, løbebånd, cykler og diverse vægte.
Vær opmærksom på, at området er selvbetjent.