Kig forbi vores hyggelige Lobbybar

 

 

MUNKEBJERG LOBBYBAR

Kom forbi Munkebjerg Lobbybar under dit ophold og oplev den hyggelige atmosfære. Vores lobbybar er en blanding mellem en bar og en café, så her kan du få alverdens drikke. Du kan slappe fuldstændig af og lade som om du er hjemme i de hyggelige omgivelser. Vi glæder os til at se dig!

SLAP AF I HYGGELIGE OMGIVELSER

Mikael Mammen, som er hjernen bag Munkebjerg Hotels modernisering, har selv mere end 200 årlige rejsedage. Det er derfor af stor vigtighed for ham, at lobbybaren lever op til de mange rejsendes behov for at være på et familiært sted, hvor de kan slappe af. At sidde alene på et hotelværelse langt væk fra familie og venner i en by, man ikke kender, kan tit være en særdeles ensom affære. Den følelse gør arkitekten bag moderniseringen af Munkebjerg Hotel op med. Du skal kunne slappe af og føle dig godt tilpas, helst lige så godt som hvis du var derhjemme.

EUROPAMESTER OG BARCHEF

En god cocktail må gerne favne bredt og stikke smagsmæssigt i forskellige retninger. Men der skal være mening med det – og på Munkebjerg Hotel er der ikke noget tilfældigt over, hvad der bliver puttet i gæstens drink.

Mød Ulrick Steffensen

"Mit mål er stille og roligt at komme med nogle nye måder at lave en cocktail på. Der er så stor kærlighed og kendskab til klassiske drinks som eksempelvis Daiquiri, Old Fashioned og Manhattan, at de altid vil være en fast del af kortet på Munkebjerg Hotel. Det er jeg sikker på, understreger barchefen. 

Men det er klart, at jeg da gerne opfordrer gæsterne til at gå nye veje. Til at lade deres smagsløg udfordre, for det giver altså herlige oplevelser. Der både eksperimenterer med smag, form og farve. Barchefens egen favoritcocktail er en Margarita, når det handler om de klassiske cocktails.- Du bliver aldrig træt af cocktails, for selvom der er nogle grundtyper, så er der flere tusinde måder at variere og kombinere dem på".

De seneste tre år har han deltaget ved europamesterskaberne i cocktails – og efter en indledende tredjeplads i 2015 har han hentet en førsteplads både i 2016 og 2017.